Îmi este jenă că ţin în spate 6000 de angajaţi de la CNAIR, cea mai incompetentă companie din România

Citesc cu uimire, nervi, draci un anunţ. După 4 ani, CNAIR a reuşit să facă…ce? Să încheie contractul de proiectare, pentru vreo 20 de km de drum expres între Agigea şi Limanu. După 4 ani aproape. Nu le e ruşine?

Cozile la Deduleşti durează ore. Autostrada Sibiu – Piteşti este catastrofa naţională. Licitaţiile durează cel puţin 1 an dacă nu 2. Nu se mai ştie nimic de loturile 2,3,4,5.

Oare acei 6000 de oameni care merg la birouri, stau pe Facebook, flirtează cu colega de birou, stau la cafele şi ţigări pe terasele instituţiei, comentează meciuri, ultimele seriale, ultimele rochiţe luate de la Zara, oare oamenii ăştia….6000, ştiu că se moare zilnic pe străzile din România, în accidente rutiere?

Aceste putori ordinare care ridică pe lună, cât ia un românaş simplu pe 6 luni, salariu, ştiu că nu avem autostrăzi între marile oraşe ale României, între regiunile istorice? Au fost şi ei în concedii sau în City Breakuri pe afară_ Au văzut şi ei cum se lucrează şi atunci fie sunt tembeli de nu sunt motivaţi…

Citiţi site.ul de comunicate ale CNAIR. Majoritatea sunt cele cu trafic agabaritic care circulă pe nu ştiu ce rută. Îmi vine să iau un par şi să intru în sediul acestei instituţii şi să le spun „Ce PLM faceţi măi nenorociţilor acolo? De ce dracu nu se lucrează la autostrăzi? De ce nu văd proiecte noi? De ce nu faceţi măi nimic? De ce o centură a Bucureştiului, aia de nord, nu se mai termină, că de aia de sud, nici nu încape vorba? ” Şi să dau cu parul si să iau de moaţe toate Fifi-urile, Cici-urile, toate mimozele de acolo, care habar nu au că CNAIR condamnă România la subdezvoltare.

Pentru că lipsa autostrăzilor blochează investiţii, judeţe….La ora asta, Bucureştiul este singura capitală din UE nelegată prin autostrăzi de nicio ţară vecină!!!!!

Îl schimbară pe Neaga? Şi ce făcură? Rahatul praf. Schimbați dracu toate curvele, apropo de bancul cu bordelul. Degeabă schimbi paturile, perdelele şi gresia din baie, sau matroana, dacă nu schimbi curvele, bordelul nu va da profit!

Iar CNAIR este o mizerie naţională, o companie care ar trebui desfiinţată ieri şi recreată una nouă, cu oameni noi, AZI!

Liviu POPESCU

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *