Iată motivele pentru care eu mă voi vaccina ceea ce vă doresc și vouă

Pentru că vaccinul este la această oră singura șansă pentru a se încheia pandemia. Nu sunt medic și nu am cunoștințe medicale să spun dacă e bun sau util acest vaccin.

Probabil că e drept, a fost prea repede coceput dar asta înseamnă că s-au băgat miliarde de dolari sau euro în centrele de cercetare, pentru că întreaga economie a planetei a avut de suferit. Și marile corporații au înregistrat pierderi uriașe, de aceea și-au sacrificat din profit pentru a sprijini marile companii farmaceutice să grăbească acest proces.

Pentru întreaga lume, încă un an cu o economie gripată, cu milioane de oameni indisponiblizați acasă, înseamnă un dezastru. De aceea vaccinul acesta este singura șansă de a urni din loc economia lumii. Iar eu vreau să muncesc, nu să stau acasă bolnav. Pentru că am nevoie de venituri, pentru că nu vreau să falimentez.

Pentru că am un pic de școală și un pic de neuroni care să mă determine să nu cred aberațiile conspiraționiste. Nu cred în cipuri băgate prin ser, nu cred în controlul planetei. Sunt un om cerebral, adept al lucrurilor firești, căruia îi pasă de soarta lui.

Nu mai vreau să port mască, nu vreau să port acest virus și să-l dau mai departe. Vreau să ies din țară în 2021, vreau să am concedii sau city-breakuri,  vreau să merg la concerte și vreau să dau mâna cu prietenii mei.

Nu mă interesează dacă se vaccinează Iohannis, Arafat, Halep sau Papa. Mă interesează doar ce fac eu. Din întâmplare, m-am uitat și la profilul celor care sunt anti-vaccin. Am rezerve mari în privința educației lor și pot spune că sunt persoane cu care greu aș putea să beau o bere. Dar este treaba lor și decizia le aparține.

În concluzie, nu știu cât de util este vaccinul, mă bazez doar pe indicațiile și rapoartele producătorilor, sunt singurii experți care sunt în măsură să vorbească, din punctul meu de vedere, despre vaccin. Și cred că au pregătire mai multă decât Șoșoacă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *