Horia Horăscu, primar Prundeni, a fost reţinut pentru 24 de ore (deturnare de fonduri, luare de mită, abuz în serviciu)

PRIMARUL DIN PRUNDENI A FOST REȚINUT. Horia Horăscu a fost scos cu cătușe de la audieri și dus cu duba la arestul IPJ Valcea menţionează ziarul Gazeta Vâlceană

În jurul orei 16.50, primarul comunei Prundeni, Ion Horia Horăscu, a fost adus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea pentru audieri. Edilul a fost transportat din comuna sa cu o autospecială a Jandarmeriei, iar în curtea parchetului el a afirmat doar că „au luat nişte documente”. El era însoţit de avocatul său Ilie Căpraru.

Reamintim că încă de azi de dimineaţă, procurorii vâlceni şi ofiţerii DGA Vâlcea au efectuat 33 de percheziţii în Vâlcea, Dolj şi Bucureşti. În judeţul Vâlcea au fost 31 de percheziţii, în localităţile Prundeni, Ştefăneşti şi Drăgăşani, iar de la Finanţele Vâlcea şi de la Trezoreria Drăgăşani au fost ridicate doar anumite documente care să-i ajute pe anchetatori în dosar.

Între articolul îl puteţi citi aici

Martorii spun că însă că întreg interogatoriul a durat o oră, la ieşire edilul fiind destul de afectat, când a fost transportat spre arestul de la IPJ Vâlcea.

Este posibil să fi fost şi o confruntare între denunţător şi Horăscu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *