Horezu se află printre cele 10 orașe din România în care merită să te retragi, să ai o mică afacere și să te bucuri de liniște și relaxare

Care sunt orașele din România unde ar fi bine să te retragi la pensie? Există mai multe locuri potrivite pentru a-ți petrece bătrânețea, unde te poți bucura de aer curat și de natură.

Dacă te gândești în ce loc să te retragi la bătrânețe, trebuie să știi că există câteva orașe din România foarte potrivite dacă vrei să ai parte de aer curat și să nu plătești prea mulți bani. Niciunul dintre aceste orașe nu este unul mare, așa că nu ai avea parte de aglomerație.

În topul realizat de wall-street.ro intră orașe din mai multe zone ale țării, inclusiv de pe litoral. În aceste zone, pensionarii pot duce o viață liniștită și chiar pot începe o afacere.

Horezu este amplasat într-o zonă cu semnificație istorică și este un oraș potrivit dacă vrei să ieși la pensie sau să te retragi, pentru câțiva ani, dintr-un business și să duci o viață mai liniștită.

În afară de faptul că este un centru etnografic și de ceramică populară, aici se află și câteva obiective turistice. În Horezu există mai multe mănăstiri, iar la 43 de km se află municipiul Râmnicu Vâlcea. În acest oraș au loc anul mai multe târguri, printre care și cel al olarilor și apicultorilor.

Dacă ești încă tânăr și simți nevoia să iei o pauză, în Horezu îți poți începe propria afacere hotelieră sau de tip pensiune. În fiecare sezon, orașul găzduiește un număr mare de turiști.

De exemplu, o parcelă de teren intravilan costă 15 – 20 de euro/mp. O vilă finisată, cu 7 dormitoare, poate ajunge la prețul de 300.000 de euro.

Horezu se află în clasament alături de Pucioasa, Corbu, Văliug, Pucioasa, Cavnic, Gura Humorului,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *