Guvernul PNL loveşte din nou în tineri!

După ce au “lovit” în programul “Prima casă”, acum s-au hotărât să înjumătăţească fondurile pentru programul Start-up Nation.

În “inteligenţa” de care dă dovadă guvernul Orban de trei luni încoace , a decis să aloce doar jumătate din banii necesari programului Start-up Nation, program lansat în guvernarea PSD.

Liberalii au declarat când erau în opoziţie, că ei ar contribui esenţial la dezvoltarea antreprenoriatului, la menţinerea sau revenirea în ţară a unei resurse umane bine pregătite, capabile să contribuie la dezvoltarea ţării, dar se pare că nu este aşa.

Evident că, în varianta lor, este imposibil ca programul Start-up Nation să atingă parametrii scontaţi la iniţiere, şi anume, înfiinţarea a 10.000 de noi firme pe an şi a cel puţin 20.000 de noi locuri de muncă.

Mai mult de jumătate dintre solicitanţii de finanţare Start-up, aproximativ 60% sunt tineri până în 35 de ani, realitate care a demonstrat potenţialul programului de a susţine generaţia tânără, creativă şi implicată.

Cei galbeni, înfrunte cu şeful lor Orban, arată că nu înţeleg importanţa susţinerii tinerilor. Acţiunile şi gândirea lor îi devoalează ca pe nişte inamici. Mai nou ei insistă să impoziteze şi salariile din I.T.

In concluzie, programul “Prima casă“  l-au “rezolvat”, acum înjumătăţesc banii pentru Start-up Nation, sunt curios ce va urma.

Biroul de presă

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *