Gutău: Am votat ca oraşul să arate măcar ca până în 2010

Râmnicu Vâlcea, 5 iun /Agerpres/ – Candidatul ecologiştilor pentru Primăria Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, a votat pentru ca oraşul să arate mult mai bine decât în prezent şi pentru „o coerenţă a investiţiilor”.

„Măcar să arate ca până în 2010. Am votat pentru o coerenţă a investiţiilor, pentru o fluidizare a traficului, pentru spaţii verzi generoase, pentru bunăstarea locuitorilor, pentru dezvoltare economică. Diseară vom aştepta la sediul nostru de campanie, alături de simpatizanţi, în Ostroveni, primele rezultate parţiale ale acestor alegeri”, a declarat Gutău.

În Râmnicu Vâlcea, un număr de 11 candidaţi se luptă pentru fotoliul de primar al municipiului, 10 reprezentanţi ai partidelor politice şi un independent.

Potrivit centralizărilor Prefecturii Vâlcea, la alegerile locale din 5 iunie 2016 sunt înregistrate cu drept de vot 335.811 persoane. Cei mai mulţi sunt în municipiul Râmnicu Vâlcea, 99. 253 de alegători care îşi vor putea exprima dreptul la vot în cele 88 de secţii de votare amenajate. De asemenea, pentru cei 11. 567 de cetăţeni cu drept de vot din municipiul Drăgăşani au fost amenajate 14 secţii de votare. AGERPRES/(A-Liviu Popescu, editor: Karina Olteanu)

FOLOSIREA ACESTEI ŞTIRI ÎN MEDIUL ONLINE IMPLICĂ CITAREA SURSEI CU LINK SPREwww.agerpres.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *