Gunoierilor de la Romprest, încetați șantajul și luați labele voastre murdare de pe Ramnic

Râmnicu Vâlcea este prizonier. Captiv al unei firme de gunoi. Este ostatic al ghenelor, al operatorului unic, al unui Mafalda care profită de acest monopol și își bate joc de sănătatea vâlcenilor.

Legile proaste ale acestei țări, produc aceasta anomalie. Că într-un stat capitalist, serviciile de prima necesitate sa nu aibă concurență, sa ofere monopol unor firme cu apucături mafiote

Vulnerabilitatea noastră în fața ghenei, ne transforma in sclavii acestui operator de gunoi, pe nume Romprest. Același care a provocat și scandalul din Sectorul 1.

Nu avem nicio pârghie in fata acestei hidre. Și nici viitorul nu se anunță prea fericit. Cineva a inventat grozăvia cu operatorul unic pe județ. Adică mai rău. Un judet va fi pus prea la picioarele unui singur gunoier. Adică, speranța noastră este doar bună credință a operatorului că nu va profita de lipsa de concurență.

Slabă speranța daca privim ce face Rompresul. Un gunoier care pentru interesele sale arunca la gunoi un oraș întreg.

Cine a fost prostul care a anulat concurenta de pe piata gunoaielor? De ce nu am și aici opțiuni la îndemână sa schimb operatorul daca nu imi convine prețul? De ce piata nu e reglementată astfel încât în zona gunoiului sa intre cat mai multi operatori care se se bată pentru a mă câștiga drept client

Eu nu sunt mulțumit de serviciile Romprest și, ca mine alți 100.000 de vâlceni. Ce putem face? Într-un stat normal as schimba într-o zi gunoierul și aș opta pentru alt operator. Numai că la români, gunoiul este socialism. Vreunul vrei ești la mâna gunoierului.

Romprestul este o companie care se comportă mizerabil, umilește clienții și nu pățește nimic dimpotrivă, mai adaugă niste bani in plus. Fiindcă asta e legea românească. Nenorocitul poate câștiga din suferința omului.

Nu ar trebui oare că 100. 000 de vâlceni sa ia parul în mână și să meargă la sediul Romprest și să le punem gunoiul pe birou acestor nemernici?  Ia sa ne gândim și la aceasta opțiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *