Grig Crăciunescu, candidatul PNL pentru Primăria Bucureştiului şi… Mihai Persu

O ştire de ultimă oră sosită pe adresa redacţiei pare să confirme ceea ce era de aşteptat.

După retragerea lui Ludovic Orban din cursa pentru Primăria Bucureştiului, Alina Gorghiu a sunat la Vâlcea la staff-ul de campanie al lui Grig Crăciunescu şi i-a înaintat acestuia oferta.

Acesta a răspuns afirmativ. Aşadar, iată că prietenul ziarului nostru, cel care „ne-a încurajat” chiar în primul an de la înfiinţare, se aruncă în lupta PNL pentru a cuceri Bucureştiul.

„Decât codaş la oraş mai bine ultimul la metropolă” ar urma să fie deviza outsiderului de Vâlcea.

Şi, ca să nu se simtă singur în bătălia pentru Bucureşti, independentul Mihai Persu s-a gândit bine şi a anunţat şi el că se va lupta pentu Bucureşti, loc în care, pe vremuri, avea un magazin „percom şuz”, deci are un cap de pod în oraşul lui Bucur.

Ne bucurăm mult pentru vâlcenii noştri care au pornit cu Dacosul din Bazarul Traian să cucerească Bucureştiul din autogara Militari spre Kogălniceanu.

Good Luck and Good Night, dragi prieteni ai ziarului nostru. Credeaţi că v-am uitat comunicatul de presă de acum un an…? Ei, pe dracu!

Cric Crăciunescu şi Mihai Versu

2 comments

 • eu

  Eu nu ma bucur decât atunci când corupția fi starpita și cei vinovați vor plăti asa cum se cuvine. Ce a făcut domnul Crăciunescu pentru valcea, sau persu? Ce știre este aceasta domnule ziarist? Hai sa ne bucuram ca , virgula, caracatiță corupției locale va depăși judetul, și se va întinde pana la bucuresti?
  Sau nu cumva ați fost și dumneavoastră atras în mrejele ei și acum simpatizati fără sa vreți aceasta clica de banditi?

  • Lynx lynx

   Cum, aveti o opinie diferita si nu v-a fost sters comentariul? Chiar ma mir… comentariile mele au o rata de „succes” de numai 50%. Restul sunt apreciate cu tasta DELETE de catre „Admin”.
   Pai cum vine domnule ziarist, lauzi acum cateva zile PRU si azi ataci PNL? Noi astia, comentatorii, suntem consecventi, injuram toate partidele (in egala masura, sa nu se supere).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *