Grig Crăciunescu a votat pentru schimbare

Râmnicu Vâlcea, 5 iun/Agerpres/ – Candidatul PNL pentru Primăria Râmnicu Vâlcea, Grigore Crăciunescu, a declarat că votat pentru schimbare şi pentru a da o şansă generaţiei viitoare.

„Am votat pentru schimbare, pentru a aduce normalitatea în acest oraş, am votat pentru a da o şansă acestui oraş. Am votat pentru implementarea unui program decisiv pentru municipiu care să includă printre altele şi care să pună în practică transparenţă decizională şi un amplu program de investiţii care să genereze locuri de muncă şi bunăstare pentru cetăţeni”, a spus duminică Crăciunescu, la ieşirea de la urne.

Potrivit centralizărilor Prefecturii Vâlcea, la alegerile locale din 5 iunie 2016 sunt înregistrate cu drept de vot 335.811 persoane. Cei mai mulţi sunt în municipiul Râmnicu Vâlcea, 99.253 de alegători care îşi vor putea exprima dreptul la vot în cele 88 de secţii de votare amenajate.

De asemenea, pentru cei 11.567 de cetăţeni cu drept de vot din municipiul Drăgăşani au fost amenajate 14 secţii de votare. AGERPRES/(A- autor: Liviu Popescu, editor: Mihai Simionescu)

FOLOSIREA ACESTEI ŞTIRI ÎN MEDIUL ONLINE IMPLICĂ CITAREA SURSEI CU LINK SPREwww.agerpres.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *