Golești este una din localitățile căutate din ce în ce mai mult pentru terenuri de case sau investiții

Este comuna „oţetarului” în toamnele frumoase, a prunelor multicolore în vară, a iernilor blânde, al primăverilor cu salcâm, acesta este Goleştiul la Poienţia, la Popeşti, la Blidari.

Este o combinaţie de Muntenie şi Oltenie, de altfel se leagă ca pe un fir de borangic povestea Zincăi de acum un secol şi prezentul de lângă Râmnic. Aici, oamenii au altceva, un fel de aristocraţie metropolitană, o jovialitate sudică, dar şi o responsabilitate ardelenească, amintind de faptul că, printre veneticii de acum trei sute de ani, erau şi moţii oieri care s-au scurs, în transhumanţă, la sud de Carpaţi.

Dar ca această localitate să arate ca un mic orăşel, la est de Râmnicu Vâlcea, o suburbie în care să fugi de agitaţia oraşului, primăria ştie că trebuie să o pună la punct, să o transforme într-o oază impecabilă din punctul de vedere al infrastructurii.

Pentru că, peste cinci ani doar, judeţul nostru va conta, centrul de greutate se va muta fix pe axa Budeşti – Milcoiu – Goleşti. Drumul de intrare va cunoaşte, astfel, dealurile frumoase ale comunei situate, aşa cum am mai scris, ca o gardă regală a oraşului nostru.

Administraţia a reulit modernizarea iluminatului stradal, apă şi canalizare, asfaltare de noi străzi, amenajarea centrului civic prin realizarea unui parc şi a unei parcări, din fonduri europene.

”Comuna este una aflată în plină creștere demografică, se caută terenuri, sunt agenți economici care caută terenuri pentru investiții, este evident că localitatea trebuie să fie una cu standarde și condiții de viață ridicate. Proiectele pe care le avem în desfășurare se concentrează așadar pentru a pune la punct tot ce implică drumuri, apă și canalizare, gaze, servicii de calitate. Sunt deja foarte multe familii din Râmnic care s-au mutat aici permanent, vrem ca la finalul acestor 4 ani, să oferim condiții de oraș, aici”, susține, Adrian Mitrache, primarul ales al localității.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *