Gheorghe Gîngu: Bujoreniul va deveni o adevărată comună urbană şi un pol economic zonal

Noul primar interimar al comunei Bujoreni, Gheorghe Gîngu,  este decis să recupereze decalajul localităţii raportat la celelalte comune periurbane dar să şi aducă transparenţa decizională, astfel încât investitorii să nu ezite în a dezvolta afaceri aici.

„Nu este un context tocmai fericit, modul prin care a trebuit să-mi asum responsabilitatea conducerii acestei primării. Dar dacă acesta este contextul nu putem sta cu mâinile în sân şi să bâjbâim sau să intrăm într-o funcţionare de avarie. Bujoreni este una din cele importante localităţi din judeţ şi una din comunele cu un uriaş potenţial de dezvoltare. Avantajele geografice şi economice, prin faptul că suntem dispuşi pe un culoar european, pe drumul spre Călimăneşti şi opţiunea rezidenţială a râmnicenilor, toate sunt criterii care ne motivează în a deveni din ce în ce mai căutaţi de investitori”, spune Gîngu.

În acest sens, edilul spune că în următorii 4 ani, comuna îşi va juca de altfel cartea pentru a genera creştere economică şi o calitate a vieţii locuitorilor din zonă.

„Ne dorim o dezvoltare imobiliară a localităţii, noi vom veni cu infrastructura. Ne dorim investiţii în economie dar care să fie adaptată specificului nostru ecologic. Şi mai este ceva, Bujoreniul are toate şansele să devină unul din cele mai importante noduri feroviare din ţară, odată cu implementarea proiectului Vâlcea – Vâlcele. La Bujoreni se vor întâlni cele 2 magistrale şi atunci aici trebuie să vedem când va reintra acest proiect în execuţie şi cum putem să ne pregătim pentru o astfel de creştere a tranzitului de marfă şi persoane. Nu omitem deloc coordonata turistică, astfel mergem în continuare pe legături cu Muereasca şi Vlădeşti, prin trasee turistice, prin drumuri asfaltate, care să pună în valoare relieful deosebit al acestei zone subcarpatice”, a mai adăugat Gheorghe Gîngu.

Social-democratul Ghoerghe Gîngu a fost desemnat primar interimar al localităţii Bujoreni, după ce, fostul primar, Gheorghe Udubae şi-a înaintat demisia.

AP

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *