Gigi Becali trebuie să prezinte certificat medico-legal, spun judecătorii

Magistraţii Tribunalului Constanţa i-au cerut luni lui Gigi Becali să prezinte un certificat medico-legal pentru a stabili cât de grave sunt problemele de sănătate pe care acesta le are, urmând ca pe 29 ianuarie instanţa să judece cererea de întrerupere a executării pedepsei formulată de omul de afaceri, pentru a-şi putea trata afecţiunile la coloana vertebrală.
Totodată, judecătorii vor să ştie dacă afecţiunea medicală a lui Becali poate fi tratată în sistemul penitenciar sau în sistemul public de sănătate.
Aflat în sala de judecată, Becali a spus că i s-a recomandat de către un medic din SUA să-şi facă o intervenţie chirurgicală şi că ar opta pentru o clinică din străinătate.
La sfârşitul lunii trecute, omul de afaceri a solicitat instanţei întreruperea executării pedepsei din motive medicale, termenul judecării cererii fiind stabilit iniţial pe 29 ianuarie. Ulterior, termenul a fost schimbat pe 20 ianuarie, avocatul lui Becali susţinând că starea de sănătate a clientului său s-a agravat, acesta suferind de hernie de disc cervicală.
Pe 9 ianuarie, Gigi Becali a fost transferat la spitalul Penitenciarului Poarta Albă pentru a i se efectua anumite investigaţii medicale, iar pe 14 ianuarie a fost reîncarcerat în celula sa din penitenciar.
Becali este condamnat la pedepse cu închisoarea în mai multe dosare, având de executat trei ani şi şase luni de detenţie.
În octombrie 2013 Becali a fost transferat, la solicitarea sa, de la Penitenciarul Jilava la Penitenciarul Poarta Albă, fiind încarcerat în regim semideschis

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *