Ghiocei, panseluţe, zambile, plantate de Primăria Costeşti în gropile din asfalt

Primăria localității Costești se pregătește pentru a planta zambile, panseluțe și ghiocei și alte flori de primăvară în gropile din drumul județean care străbate localitatea, sperând astfel că prin acest gest va impresiona Consiliul Județean să reabiliteze acest tronson de drum turistic.

„Este vorba despre DJ 646, care pleacă de la Băbeni-Tomșani-Costești și urcă la Arnota, și DJ 646 A, care pornește de la primărie către Bărbătești. Din câte am înțeles, Consiliul Județean vrea să finanțeze aceste două drumuri prin POR, dar este nevoie de câteva intervenții imediate, acum, în această primăvară. Traficul este intens, iar drumul arată ca după bombardament. Oamenii nu mai suportă acest disconfort. Dacă nu găsim înțelegere pentru reabilitarea lui, împreună cu primarul de la Bărbătești vom planta panseluțe, zambile, ghiocei și alte flori de primăvară în gropile din asfalt. La cât pământ este acolo și la cât de adânci sunt, cu siguranță se vor prinde și vom avea lanuri de flori’, a flori1declarat luni, pentru AGERPRES, primarul comunei Costești, Toma Peștereanu.

Acesta spune că acțiunea va demara în cursul acestei săptămâni, odată cu încălzirea vremii.

„Inițial ne gândeam să blocăm drumul. Dar nu, am ales varianta asta eco, mult mai curată și la care sunt convins că vor participa toți cetățenii din localitate. Cum se va încălzi vremea, cum ne vom ocupa de această activitate frumoasă”, a mai adăugat edilul din Costești.

Agenţia Naţională de Presă (AGERPRES)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *