Gheorghe Anghel candidează pentru un nou mandat pe listele PNL, pentru Primăria Olanu

Gheorghe Anghel, candidatul Partidului National Liberal, a demonstrat de-a lungul timpului ca stie sa administreze comuna Olanu, asa cum ar trebui sa faca orice gospodar. S-a implicat in toate problemele administrative locale, incercand sa gaseasca solutii pentru rezolvarea lor. Cand vine vorba de investitii, putem spune ca Gheorghe Anghel a reusit sa realizeze multe obiective pe toate palierele.

Autoritățile din comuna Olanu au în derulare în acest an lucrări de asfaltare 850 de metri pe drumul Ciontuleşti, o investiție ce se realizează cu fonduri de la bugetul local.

Primarul  Ion Anghel a declarat că, pe lângă această investiție, în prezent se lucrează la  proiectul prin FLAG care pune bazele turismului piscicol în Olanu. Proiectul prevede înființarea în localitate a unui parc, un complex turistic, piscină și un lac de pescuit.

Astfel, la finalul proiectului, în localitate vor exista un lac de pește de 800 mp, o piscină în suprafată de 16X8 mp, vestiare, un loc de joacă pe o suprafață de 60 mp, patru căsuțe tip camping, trei foișoare, alei pietonale și mobilierul stradal aferent parcului”

Tot în acest an se va construi un pod peste pârâul Tutana Între Pereţi şi Stoicăneşti.

Primăria a depus o documentaţie pe POIM pentru dotarea serviciului pentru situaţii de urgenţă.

În Olanu se lucrează în 202 şi modernizarea iluminatului public cu telegestiune şi se aşteaptă demarerea proiectului de extindere a reţelelor de apă şi canalizare prin ADI – APA

Totodată se lucrează şi la documentaţia pentru sf înfiinţarea reţelei de gaze naturale.

Comuna Olanu aşteaptă reabilitarea completă a Drumului Oltului, drum care va traversa localitatea de la nord la sud şi care va transforma comuna într-un importnat nod rutier..

Din comuna se poate ajunge spre Drăgăşani, spre judeţul Olt, spre DN 67 şi spre Galicea, fiind astfle una din localităţile aflate la intersecţia a mai multor artere de circulaţie, vechi drumuri comerciale care tranzitau de veacuri, comuna meşterilor în olane de casă.

“După ce drumul de legătură cu Vitomireşti, cu judeţul Olt a fost complet reabilitat şi deja este ce mai scurtă legătură cu această zonă, o punte de legătură între cele 2 judeţe, dar şi cel mai scurt acces spre comuna vâlceana Dănicei, se lucrează şi la judeţeanul care merge jos spre Drăgăşani. şi Slatina.. Odată ce şi acest drum judeţean va fi reabilitat, vom avea un trafic crescut de mărfuri spre Slatina, vorbim de un drum cu trotuare, cu asfalt care să reziste la trafic greu şi care va dezvolta investitiile în zonă”, spune primarul Gheorghe Anghel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *