Gheboasă a ”dezvăluit” România reală: analfabetismul funcțional, dascălii incompetenți, corupția sistemului, o țară de buticari și pițipoance

A fost suficient să urmăresc acel minut jumătate de youtube, cu personajul Gheboasă, ca să mi se stârnească o greață uriașă, precum aș vedea o fosă septică umplută la refuz și de unde rahatul bolborosește, scoțând precum vulcanii noroioși abur toxic. De te iau durerile de cap și îți vine să urci în primul tren și să pleci până dimineață într-un exil profund din care să nu mai ieși vreodată.

Nu, nu e vorba de personajul insalubru care cânta. Este vorba de mulțimea aceea în delir de tineri care îi știau versurile. Și care reprezintă rezultanta a 30 de ani de Românie postdecembristă. Ei sunt produsul școlii formată din tot felul de dascăli analfabeți, de profi și profe tămâie, proști ca noaptea, ai unor familii de angrosiști și de mame care își fardează fetițele de la 13 ani și apoi se oripilează când află că sunt ”începute” pe banchetele din spate, că felația precede relația…

Este o societate compromisă moral, un eșec sociologic, în care statul balcanic bazat pe loialitate, clientelism, amante și gentari, de buticari și cocalari care se pozează prin țărmurile Greciei și au umplut Thassos-ul de manele și mici. Este o Românie sufocată de prostie, de mediocritate, de șemecheri, de naționaliști mărunți care pun cruci ortodoxe la cimitirele maghiarilor. O țară unde un șef de tribunal admenește cu funcții bănoase o funcționară publică pentru a-și scăpa tatăl de dosare.

Gheboasă nu a făcut nimic ieșit din comun. El doar a făcut o radiografie. A prezentat România reală și România de mâine. Care se bazează pe acest surogat de generație. Nu este nici măcar generația educată cu Paraziții sau BUG. Pentru că măcar ăia copiau hip-hopul american. România lui Gheoboasă este exact România pe care se mulează perfect Ciolacu, Șoșoacă și Ciucă, plus cadavericul personaj Iohannis. O uriașă groapă de potențial, în care curvele ajung doamne de minister iar papagalii care cară genți pentru șefuleți de partid ajung directori de deconcentrate.

Este oligofrenismul adus la paroxism. Toată muzică înjură. Înjură însă un sistem de reguli și coerciții. Însă muzica asta care înjură în mahala este o combinație de profesoară agramată, combinată cu un parinte angrosist, cu o mamă care și-o trage cu șeful de birou și cu o adolescentă care bate palmares până la 16 ani. Și care seară de seară urmăresc, într-un conviviu perfect, pe Capatos și Acces Direct, sparg semințe pe plajă, votează șmecherul care le face un serviciu și apoi pleacă în concediu la Mamaia, de unde pune poze întreaga familie ”fericită”, unită și iubitoare de creștinism, de Boca și de patrie. Care se îmbracă în Ie de Rusalii, pune poze cu Iisus și dă share la maxime de căcat intelectual și salivează la pornhub, fură și ia bani la negru, înjură pe facebook sau pândește minutul de somnolență al nației.

România a subcombat în proporție de 70% în populația ei majoritară. E un norod prost, empriric, o națiune care visează că este o colonie a vestului, un fel de șoareci experimentali, pe care Gheoboasă mixează spută și lichid seminal scurs pe cale orală. Iar fetele de la Untold, care strigau, parcă sunt rupte din clipurile porno, când stau la final cu pliscul deschis să fie lovite de jetul cultural…

România și-a atins limitele, atunci când creștinismul strămoșesc/parental se amestecă fluid cu generația de femei adulte de 14 ani, cărora mamele le pun fundiță și le trimit la produs cu iconița între țâțe și cu crucea între fese. Asta este România Nespsusă. Sau mă rog ”Untold Romania”

Liviu POPESCU

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *