George Blejan spune că prioritar la Scundu, în perioada asta, a fost sanătatea vârstnicilor de la Căminul de Bătrâni

Primarul comunei Scundu spune că în atenția primăriei a fost sănătatea vârstnicilor de la Centru, în următoarele zile, urmând a fi întrebați dacă doresc să se vaccineze împotriva Covid.

”Căminul are 25 de rezidenți dar cererile sunt numeroase și în 2021, Primăria va solicita avize DSP pentru extinderea acestei unități. Condițiile sunt foarte bune, poate și de aceea există atâtea solicitări. Nu avem cazuri de Covid, există din anul 2020 un regim strict al vizitelor și al interacțiunii la acest complex. Sănătatea seniorilor a fost pe primul plan. În zilele următoare, rezidenții vor fi întrebați cu privire la vaccinare și ne vom gândi la soluții de transport spre centrele de vaccinare”, spune primarul din Scundu.

Printre proiectele pe care tânărul edil din Scundu le are în vedere se numără Introducerea/extinderea rețelei de utilități (apă, canalizare, gaz, electricitate) și telecomunicații  (internet), modernizarea si extinderea rețelelor de drumuri din interiorul comunei, drumurilor  comunale, judetene,  vicinale,  precum  și  a  drumurilor  agricole  și  forestiere, managementul deseurilor, consiliere agricola,  grup de producatori (cresterea competitivitatii produselor agricole și cu precădere apicole), –

Edilul spune că are în vedere modernizarea si extinderea retelei de iluminat public, pregatire personal administratie inclusiv scoala, dispensar, programe  sociale; încurajarea efectuării unor lucrări de îmbunătățiri funciare, preluare ape torenți, sprijinirea dezvoltării turismului în monahal, prin crearea structurilor   de cazare și de agrement, sprijinirea  infiintarii de IMM-uri si oferire de facilitati.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *