George Blejan pornește cu prima șansă pentru a câștiga fotoliul de primar din Scundu, în 20 iunie

Actualul primar interimar, tânărul George Blejan are prima șansă pentru a câștiga fotoliul de primar, la alegerile parțiale din 20 iunie.

Acesta a dovedit deja în cele 6 luni trecute de când a preluat frâiele primăriei că are o strategie, că are proiecte pentru a dinamiza dezvoltarea comunei.

Deși încă nu au fost stabiliți candidații care se vor confrunta pe 20 iunie, social-democrații îl vor pregăti pe George Blejan.

De menționat că Blejan a avut prioritate sănătatea rezidenților din Căminul de Bătrâni și vaccinarea acestora. Și a pregătit o serie de proiecte care privesc infrastructura din localitate.

George Mihai Blejan are mai multe proiecte prin care dorește să dezvolte localitatea. Proiecte care privesc asfaltarea de drumuri, de aducere a gazelor, de atragere de investitori, de a dezvolta târgul de săptămână.

Printre proiectele pe care tânărul edil din Scundu le are în vedere se numără Introducerea/extinderea rețelei de utilități (apă, canalizare, gaz, electricitate) și telecomunicații  (internet), modernizarea si extinderea rețelelor de drumuri din interiorul comunei, drumurilor  comunale, judetene,  vicinale,  precum  și  a  drumurilor  agricole  și  forestiere, managementul deseurilor, consiliere agricola,  grup de producatori (cresterea competitivitatii produselor agricole și cu precădere apicole), –

”Avem în vedere modernizarea si extinderea retelei de iluminat public, pregatire personal administratie inclusiv scoala, dispensar, programe  sociale; încurajarea efectuării unor lucrări de îmbunătățiri funciare, preluare ape torenți, sprijinirea dezvoltării turismului în monahal, prin crearea structurilor   de cazare și de agrement, sprijinirea  infiintarii de IMM-uri si oferire de facilitati”, a completat edilul din Scundu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *