George Blejan a prezentat mai multe proiecte care vizează modernizarea comunei Scundu

George Mihai Blejan are mai multe proiecte prin care dorește să dezvolte localitatea. Proiecte care privesc asfaltarea de drumuri, de aducere a gazelor, de atragere de investitori, de a dezvolta târgul de săptămână.

”Vom implementa proiecte de dezvoltare a comunei Scundu și  vom da cetăţenilor posibilitatea de a-şi aduce contribuţia la creşterea gradului de bunăstare, de a lua atitudine şi de a avea un cuvânt de spus – acţionând împreună cu toate sectoarele comunităţii pentru a crea un viitor cât mai durabil.. Cred că fiecare generaţie îşi are propriile provocări, iar de-a lungul istoriei acestea s-au confruntat cu responsabilităţi diferite. Responsabilitatea generaţiei actuale este de a crea o societate durabilă. Trebuie să asigurăm generaţiilor care ne vor urma posibilitatea de a se bucura de minimum de cerinţe pentru o viaţă sănătoasă”, spune Blejan.

Printre proiectele pe care tânărul edil din Scundu le are în vedere se numără Introducerea/extinderea rețelei de utilități (apă, canalizare, gaz, electricitate) și telecomunicații  (internet), modernizarea si extinderea rețelelor de drumuri din interiorul comunei, drumurilor  comunale, judetene,  vicinale,  precum  și  a  drumurilor  agricole  și  forestiere, managementul deseurilor, consiliere agricola,  grup de producatori (cresterea competitivitatii produselor agricole și cu precădere apicole), –

”Avem în vedere modernizarea si extinderea retelei de iluminat public, pregatire personal administratie inclusiv scoala, dispensar, programe  sociale; încurajarea efectuării unor lucrări de îmbunătățiri funciare, preluare ape torenți, sprijinirea dezvoltării turismului în monahal, prin crearea structurilor   de cazare și de agrement, sprijinirea  infiintarii de IMM-uri si oferire de facilitati”, a completat edilul din Scundu.

Acesta spune că din fericire, la Căminul de Bătrâni nu s-a înregistrat niciun caz de Covid, semn este că măsurile luate au fost eficiente.

Căminul are 25 de rezidenți dar cererile sunt numeroase și în 2021, Primăria va solicita avize DSP pentru extinderea acestei unități.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *