Geolgău: “CS Universitatea Craiova este urmaşul clubului înfiinţat în 1948”

Directorul general al CS Universitatea Craiova, fostul fotbalist internaţional Ion Geolgău, a declarat că gruparea pe care o reprezintă este continuatoarea clubului înfiinţat în 1948, ei aparţinându-i sigla, palmaresul şi culorile, informează site-ul divizionarei secunde, citat de AGERPRES.
Geolgău a explicat: “Suntem două grupări separate, entităţi distincte, chiar dacă avem aceleaşi culori. Dar noi suntem urmaşii clubului înfiinţat în 1948. Faţă de cealaltă grupare, noi avem asociere cu clubul mamă, CS Universitatea Craiova, care a venit alături de noi cu palmares, culori, siglă”.
Oficialul a vorbit şi despre ideea fuziunii cu FC Universitatea Craiova, vehiculată în ultima vreme de presă: “În noiembrie, domnul Andrici a făcut o ofertă valabilă până la 1 decembrie. Nu s-a primit nici un răspuns. Acum, reprezentanţii celuilalt club au vehiculat ideea fuziunii, dar până la ora actuală nu am primit nimic concret, scris sau telefonic. Noi ne vedem de drumul nostru, ne dorim să ne atingem obiectivele. Credeţi că de domnul Condescu depinde să fie pace în Craiova?”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *