Gazele și canalizarea sunt proiectele prioritare pentru Sutesti, spune primarul Dumbravă

Primarul Alin Dumbravă lucrează la documentaţia privind investiţia în alimentarea cu gaze naturale a comunei Suteşti, proiect care, spune el, trebuie să fie cât de rapid terminat pentru a fi depus la Bucureşti, pentru fonduri europene, Însă totul depinde și de documentația localităților vecine, Crețeni și Amărăști, cu care Suteștiul se află într-un parteneriat.

“Aceasta este problema cu care ne confruntăm atunci când vin investitori în zonă. Toţi doresc acces la reţeaua de gaze naturale. Comuna Suteşti este destul de bine aşezată pe drumul naţional 67B şi în vecinătatea municipiului Drăgăşani şi aşadar propice pentru dezvoltarea de afaceri. Numai că azi, o afacere industrială are nevoie de această resursă gazele naturale. Care şi pentru populaţie sunt foarte utile, înseamnă confort şi de multe ori mai ieftin decât lemnul. Totodată dorim să reabilităm și să implementăm proeictul de canalizare, proiect așteptat de ani buni de locuitori.”, spune Dumbravă

În comuna Suteşti au demarat şi lucrările de igienizare şi curăţenie, dat fiind vremea destul de bună de afară.

În prezent la Compania Naională de Investiţii sunt mai multe proiecte care vizează reabilitarea sălii de sport, reabilitarea şi modernizarea dispensarului medical, precum şi modernizarea străzii Sf. Ioan, cu asfalt, şanţuri dalate, acces la proprietăţi.

Comuna Suteşti, localitate cu 3000 de locuitori, cu o dinamică economică, oferă numeroase avantaje pentru mediul de afaceri atât prin poziţia geografică (bazinul viticol al Drăgăşaniului), resursele, oportunităţile disponibile, cât şi prin infrastructura în curs de modernizare şi proiectele care urmează să fie implementate..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *