Gabi Niță solicită locuitorilor din Valea Mare acordul pentru introducerea gazele naturale

”Stimați locuitori ai Comunei Valea Mare, primăria urmează să elaboreze documentația în vederea implementării proiectului “ÎNFIINTARE SISTEM DISTRIBUTIE GAZE NATURALE IN COMUNA VALEA MARE, JUDETUL VALCEA” în toate satele aparținătoare (Valea-Mare, Delureni, Pietroasa, Batasani, Margineni, Draganu si Tortoiesti ). Gazele vor fi aduse până la limita de proprietate(pe gard se va monta sistemul inteligent de distribuție)în mod gratuit. Cei interesați trebuie să ne sprijine prin semnarea unui tabel că sunt de acord cu racordarea/branșarea a locuințelor la rețeaua de distribuție a gazelor naturale a comunei Valea Mare cât mai urgent. În acest sens se vor deplasa pe teren echipe din cadrul Primăriei. Vă mulțumim!” este mesajul adresat de primarul din Valea Mare, pentru populație.

Acesta spune că intruducerea gazelor naturale înseamnă un salt înainte din punct de vedere al confortului și al standardelor de viață pentru locuitorii din Valea Mare, precum și o premisă pentru investitorii care urmează să dezvolte afaceri în comună.

Gabi Niță spune că se va interesa de proiectul care prevede și reabilitarea a aproximativ 11 km de asfalt, ce surse de finanțare ar putea să aibă.

”Trebuie să punem bazele infrastructurii în localitate, vrem să o deschidem pentru investitorii privați, avem nevoie de locuri de muncă aici, dorim să se întoarcă tinerii acasă, vrem să stopăm hemorgia de populație activă și să înceapă o nouă strategie în ceea ce privește localitatea noastră”, conchide primarul Gabi Niță

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *