Frumosul ținut al Lăcustenilor intră cu optimism în noul an

Cosmin Bocșaru speră că 2022 se va rezolva situația care trenează de aproape 11 ani, o situație care a blocat efectiv multe din posibilitățile de dezvoltare, în urma unor uriașe datorii istorice ale fostei administrații ajunse în instanță și care până în prezent nu au fost lămurite

”Poate că anul acest vom avea o soluție și vom știi care sunt perspectivele de dezvoltare a localității noastre. Care, așa cum am mai spus, este din ce în ce în ce mai căutată. Pentru geografia zonei. Se caută terenuri, se caută case vechi pentru a fi recondiționate. În acest sens, în anul 2022, vom trece la modernizarea centrului civic, vom începe amenajarea trotuarelor, ințial în zona centrală, cu băncuțe, arbuști, coșuri de gunoi. Sperăm să găsim locația pentru un cămin cultural, să avem un teren de sport. Și nu în ultimul rând să vedem cum putem aduce gazele naturale. Aici avem o asocierea cu comuna Zătreni”, spune Cosmin Bocșaru.

Totodată, edilul intenționează să investească în reabilitarea dispensarului, a bibliotecii comunale, să asfalteze mai multe drumuri, să facă din localitate o ”casă primitoare” pentru cei care doresc să se mute aici.

Comuna Lacusteni este una cu adevărat frumoasă, cu drumuri care curg dincolo de pădurile pastelate ale toamnei, albe ale iernilor, de un verde crud în primăvară oferind văii Oltețului, una din cele mai elegante și cochete așezări românești de la sud de Vâlcea.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *