Florin Citu este noul președinte PNL. Cristian Buican, ales membru în echipa Citu, în BPN al partidului

Noul președinte al PNL este premierul Florin Cîțu. Acesta a obținut 2.878 de voturi, în timp ce Ludovic Orban 1.898.

Florin Cîțu a declarat imediat după aflarea rezultatelor că votul îl onorează și îl responsabilizează. „Promit că voi fi președintele tuturor liberalilor”, a spus Florin Cîțu, care a completat că PNL va fi un partid unit.

Dragi colegi, am spus de mai multe ori, acest vot mă onorează şi mă responsabilizează. În acelaşi timp, trebuie să fiu sincer şi să vă spun că nu mă surprinde alegerea dummneavoastră, pentru că am spus din primul moment că echipa câştigătoare e singura soluţie pentru PNL”, a declarat Cîţu de pe scena de la Romexpo.

Liderul PNL Vâlcea, Cristian Buican a fost ales în echipa premierul Florin Cîțu, fiind membru în Biroul Politic Național al partidului.

Voi lupta pentru drumul expres Râmnicu Vâlcea – Tigveni. Premierul este vâlcean și știe importanța acestui drum pentru județul Vâlcea, ceea ce a spus și la recenta lui vizită la Vâlcea. Acest drum este vital pentru economia județului nostru. Altfel nu vom putea ieși din stagnarea economică și nu sunt în situația de a fi scoși de pe axa principală de transport a Europei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *