Florin Brăgău, partener în conducerea postului TV Etalon

Tânărul politician Florin Brăgău a investit deja în presa video. Astfel, Brăgău a reuşit achiziţionarea unui pachet de 30% din spaţiul de emisie al TV Etalon din Râmnicu Vâlcea. Şi nu doar atât, acesta are planuri mari privind re-branduirea acestui post, care părea mai mereu că este aproape de moarte.

TV Etalon este unul din cele mai vechi posturi TV din România postdecembristă, cu multe premii la activ şi care a produs nume sonore – Diana Deleanu, Teodor Brucăr etc.. Un post despre care s-a vorbit mult în anii ’90.

În anii 2000, postul devenise deja insipid şi multă lume îi prevestea moartea. Apoi a încercat marea cu sarea Valentin Iliescu, politician de import, care a ţintit câteva funcţii pe aici, prin judeţ, şi a reuşit, pentru o scurtă perioadă, să revitalizeze postul. După care tot el l-a făcut, din nou, praf.

A încercat apoi Emilian Frâncu un fel de concern Vâlcea 1 – Etalon, dar, după arestarea fostului edil, din nou s-a ales praful la Etalon TV.

bragauAcum, după o lungă boală, Florin Brăgău vine la Etalon şi doreşte ceva nou. Îi oferim un cec în alb şi avem speranţa că acest post poate redeveni ce a fost. Brăgău spune că va investi în noi platouri, în oameni şi în noi emisiuni, dorind ca, pe 11 ianuarie, să relanseze acest post. La TV Etalon realizează emisiuni Gheorghe Smeoreanu, iar în viitor, Claudia Paraschivescu se va alătura echipei.

Îi dorim succes lui Florin Brăgău, preşedinte al PRU Vâlcea, pentru că e nevoie de concurenţă în acest oraş unde mai funcţionează postul VTV al familiei Tudor şi VL 1 al administratorului firmei Urban, Doru Florescu.

AP

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *