Finalizarea terenului de sport din Popeşti, întârziată de firma constructoare

Constantin Şerban, primarul comunei Popeşti este nemulţumit de faptul că firmele constructoare nu îşi onorează obligaţiile contractuale, iar din această cauză, stadiul lucrărilor la diferite investiţii sunt în fază incipientă. Acesta este un caz atipic, deoarece pentru lucrări, primăria Popeşti are deja banii în cont, iar constructorii nu finalizează lucrările sau mai mult, la unele lucrări nici măcar nu s-a început.

De două luni de zile primarul se roagă de constructorul terenului de sport din satul Urşi, să îşi trimită muncitorii să termine ultimele retuşuri înainte de a monta gazonul.

« De două luni de zile mă rog de această firmă să termine lucrările la terenul de sport din satul Urşi. Terenul este amenajat, mai sunt doar mici retuşuri înainte de a se monta gazonul, dar firma constructoare care este din Ardeal, nu îşi onorează obligaţiile contractuale. Am adus şi un utilaj pentru tasarea terenului, un cilindru compactor, pe cheltuiala noastră, în ideea de a termina mai repede lucrarea, dar aceştia au motivat faptul că utilajul nu avea acumulatori buni şi de aceea nu au lucrat. De asemenea, avem 26 de miliarde în cont, pentru calamităţi, încă din luna octombrie a anului trecut, iar în noiembrie trebuia să se înceapă lucrările la refacerea torenţilor. Au trecut cinci luni şi nici până acum nu s-a început lucrarea, din cauză că firma repsctivă a intrat în insolvenţă. », a declarat nemulţumit edilul Şerban.

În comuna Popeşti sunt şapte şantiere care lucrează la punţi, drumuri, torenţi, canalizare, teren de sport şi centru social.

Claudia POPA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *