Festivalul de la Brezoi uimeşte din nou prin Jazz-ul celor de la “Hetty & Jazzato Band” (invitaţi la ediţia din 2020)

Hetty și Jazzato Band sunt o trupă de jazz anglo-italiană, cu un sunet unic, care aduce publicului lor un gust de la dolce vita, cu sunet modernă pe cântece vintage, clasice italiene, gypsy-jazz, swing, latin și jazz clasic în engleză și italiană.

Trupa s-a format la Londra în 2014. Succesul incredibil al stilului lor combinat cu hituri italienești de epocă precum „Tu Vuo”, Fa L’Americano (peste 14 milioane de accesări YouTube singure), „Volare”, „Mambo Italiano” și multe altele, au branduit trupa. 

Spectacolele din Marea Britanie au fost la: Palatul istoric regal, Turnul Londrei, Castelul Hever, Royal Albert Hall, Royal Academy of Art, Muzeul V&A și hoteluri de cinci stele, printre care The Dorchester, Shangrila at the Shard și St Pancras Hotel Renaissance.

Hetty și Jazzato Band sunt invitați periodic să concerteze la evenimente speciale din Italia (Portofino, Pisa, Agrigento, Lacul Garda, Gallipoli, Taormina și Florența, precum și o petrecere privată la bordul unui superyacht din Portovenere pentru a numi câteva).

Trupa se bucură de concerte la Festivaluri de Jazz din Marea Britanie și din străinătate. Spectacolele recente includ Henley Jazz Festival, Aldeburgh Music Festival din Marea Britanie și festivaluri internaționale de jazz și muzică mondială din Grecia (Festivalul italian la Casino Rodos), Bulgaria (Perelik Jazz Festival) și Ucraina (Carribean Club).

Aceștia au fost invitați să concerteze în centrul spectacolelor din Moscova (18 mai 2020) și Festivalul Jazz and Blues Vâlcea din România 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *