Femeia ucisă de câini era ”de-a noastră”, de la Brezoi, era de-a Festivalului

Ana Oros Daraban este femeia care a fost ucisă în timp ce alerga în zona Lacul Morii din Bucureşti. Tânăra era angajată ca expert în cadrul Direcţiei de Mediu a Primăriei Capitalei.

Sâmbătă dimineaţă, femeia a ieşit la alergat în zona Lacul Morii şi, la un moment dat, a ajuns pe un câmp din zonă, acolo unde a fost atacată de câini. Din nefericire, rănile suferite i-au fost fatale.

Ana Oros Daraban, în vârstă de 44 de ani, era membra unui club sportiv din Bucureşti, voluntar la mai multe asociaţii şi ONG-uri care se ocupă de protecţia mediului înconjurător.

Ana era de a noaastră. De la Brezoi. De-a festivalului. Iubitoare de muzică bună, de spirit, era un om al calității, era un om frumos. Iată ce scrie Edi Oprea despre Ana.

”Am cunoscut-o anul trecut la Brezoi. Mi-a făcut cafeaua la backstage într-o dimineață pe la 8. Era în pantaloni scurți. Am observat că avea pe picioare zeci de urme ca de glonț. Eram singuri. Ceilalți dormeau. Mi-am făcut curaj și am întrebat-o ce e cu urmele alea pe picioare. Mi-a povestit că a fost la un pas de moarte, că au mușcat-o vreo doisprezece câini în timp ce alerga și că au salvat-o doi bicicliști care treceau întâmplător pe acolo. Stătuse mult timp în spital și suferise zeci de operații.În timp ce povestea mi-am dat seama că soarta făcuse ca doi oameni care nu se cunoșteau să se întânească într-o dimineață de vară la Brezoi. Doi oameni care fuseseră mușcați de câini. I-am arătat semnul de pe fața mea și a zis „ce chestie!”.Mi-a zis că bea cafeaua și se duce să alerge.Cred că a fost voluntar. Dumnezeu s-o odihnească” – Edi Oprea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *