Fâșia Vâlcea în stare de război: Pesedesrael și Hamasnele la un pas de conflict regional!

Între Bibi Constantiniahu și Mansur Al Buican nu mai există cale de conciliere.  Atât Pesedesrael și Hamasnele au ajuns la conflict armat, militanții hamasnele au trimis deja mai multe rachete spre pesedesraeliți, câte una pe zi, după cum a declarat recent, liderul Hamasnele, Mansur Al Buican, Imamul Lovistinei.

Hamasneliștii acuză că Fâșia Vâlcea a rămas fără apă, pesedesraelișii reușind performanța de nu mai putea oferi apă locuitorilor.  Totodată acuză și faptul că au fost luați mai mulți lideri hamasneliști ostatici de câtre forțele armate ale lui Constantiniahu.

Pesederaeliștii la rândul lor amenință cu invazia în zonele populate masiv de hamasneliști, mai ales de când liderul de la Ramalah Vâlcea a bătut palma cu Constantiniahu, la recenta conferință de pace. Astfel că Râmnicuiordania nu va interveni în conflict iar liderul de la Ramalah Vâlcea, Mircia Al Mandat va juca cu pesedesraeliștii, după cum a declarat în mai multe rânduri.

De partea Hamasneliștilor sunt însă facțiunile periculoase Hezbierah,  ale mulahului Al Virgil Al Ani care așteaptă un semnal să ocupe Ramalah Vâlcii, având de partea sa, milițiile radicale șiismintite și sonate.

Conflictul este așadar unul care plutește în aer, Mansur Al Buican a jurat să nu rămână piatră pe piatră roșie, pe teritoriul Pesedraelului, mujahedinii Al Victor al Stancat și Al Victor Al Popat urmând să caute cele 72 de fecioare, vii de data asta din Pesedesrael și să le corupă în mai multe etape.

Anul 2024 s-ar putea să fie unul în care Fâșia Vâlcea să fiarbă la propriu și la figurat. Tunelurile Hamasneliștilor fiind foarte bine fortificate pe sub terenurile pe care pesedraeliștii cred că stăpânesc bine. Acuzații cu deturnarea banilor de apă, criza gazelor naturale, luarea de ostatici de ambele tabere, ameninațarea cu tăierea carnetelor cu satârul, live în direct, pe rețele de socizalizare, alianțele și tensiunile dintre Ramnicuiordania, Hezbierah vor face ca populația civilă să sufere, fiind victimele rachetelor și bombelor de presă care se vor trage de ambele părți.

Aiachu la Bar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *