Extindere rețea de apă în satul Șuricaru (Milcoiu) prin CNI și branșamente aferente

Primarul Daniel Mușat a declarat că sunt mai multe proiecte de dezvoltare a localității în lucru, care vizează refacerea alunecărilor de teren, din zona Căzănești Vale, respectiv construcția de podețe și consolidări maluri, reabilitare de drumuri, rețea de gaze.

Vestea bună primită de administrație este că prin CNI se finanțează extinderea de apă în satul Șuricaru precum și branșamentele aferente.

”După finalizarea extinderii rețelei de apă în satul Șoricaru, în lungime de 2 km mai rămâne de rezolvat proiectul petru gaze, proiect pe care il avem în colaborare cu localitatea Nicolae Bălcescu și Golești și cred că într-un an se rezolvă și finanțarea acestei investiții”, a conchis edilul.

În ultimii ani, primarul Daniel Mușat a investit masiv în modernizarea drumurlor, iar acum prin alte noi proiecte se va construi un pod și consolida versanți în punctul Verdeș și un alt pod, în punctul La Gura Comencii.

La cererea locuitorilor, autoritățile locale vor construi o grădiniță cu program prelungit, în satul Tepșenari, cu fonduri locale, mai ales că dețin deja mobilierul necesar dotării acesteia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *