Experimentatul Sorin Ghiţă are următorul mandat în buzunar

Vlădeştiul nu este o localitate oarecare şi nu are nimic în comun cu mediul rural. În ultimii ani, Vlădeştii de Vâlcea au devenit un oraş în toată regula, un cartier elegant, de parcă o întreagă aristocraţie a judeţului s-a mutat cu totul aici.

Două cartiere rezidenţiale, drumuri care duc spre pădurile frumoase ale Văii Olăneştiului, bun gust în fiecare crâmpei al acestei comune păstorite de edilul Sorin Ghiţă.

Comuna Vlădeşti, un popas plăcut pe drumul staţiunilor, are toate ingredientele necesare pentru a fi oaza de relaxare sau o destinaţie pentru o casă de vacanţă.

Fie direct pe strada Olăneştiului, fie sus, la poale de pădure, în apropierea Mănăstirii Lacul Frumos, fie spre Mosoroasa, sunt atâtea locuri în eleganta localitate, aflată la vest de Râmnicu Vâlcea, unde te poţi retrage în răcoarea serii de vară sau în poezia albă a iernii.

Administraţia comunei a reuşit ceva spectaculos în aceşti ani. Să nu se simtă limita dintre Râmnic şi Vlădeşti. Nu ştii, mai exact, când părăseşti oraşul pentru a intra în comună. Există o omogenitate a urbanului, un stil, un rafinament în construcţii, în amenajarea micii urbe din apusul Râmnicului care spun ceva:

Că edilul Ghiţă are nas, are fler, are administraţia în sânge.  Şi poate că PSD-ul nu trebuia să o scalde atât de mult cu candidatura lui Ghiţă, pentru că, apropos, PSD, fără Ghiţă la Vlădeşti, îşi lua adio de aici. Nu PSD îl ridică pe Sorin Ghiţă, ci edilul menţine PSD în Vlădeşti. Orice pas greşit al partidului în privinţa candidatului era fatal.

În cele din urmă, Sorin Ghiţă merge spre un următor mandat, pe care deja îl are, oricum, la purtător. Maestre, noi am văzut Vlădeştiul cum arată, nu mai e nevoie de altceva, de marketing. Aşadar, succes!

AP

One comment

  • eu

    Bai frate ma lași cu Ghiță care nu e în stare sa adune gunoaiele din padure? Dumneata scrii de păsări cantatatoare când în pădure lupii urla? Te invit sa te plimbi prin pădurea de la trundin de exemplu, și sa vezi ca e plina de saci de gunoaie, pentru ca extraordinarul primar Ghiță nu a binevoit sa aducă măcar ghene de gunoi, sa aiba și oamenii unde arunca deseurile. Astfel le arunca în padure, și alții se bat cu pumnul în piept ca ce frumoasa e regiunea. Treziți-vă fraților la realitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *