Există un singur posibil candidat care l-ar putea învinge pe Gutău

Duminică seara l-am întâlnit pe singurul tip capabil să se lupte cu Mircia Gutău pentru primăria Râmnicu Vâlcea. Şi asta chiar pe listele PSD. Are tot ce îi trebuie, charismă, e tânăr, e un legist, a dovedit chiar şi în afaceri, nu vorbeşte pe arătură, are stil, eleganţă şi onestitate.

Dar din păcate, deşi PSD-ul îl cunoaşte foarte bine, nu îi ia în calcul. Şi tot din păcate, tânărul nu este implicat politic şi nici nu îl tentează cred această funcţie. Dar nu se ştie însă dacă o ofertă serioasă nu l-ar putea chiar motiva în acest sens.

Să ne fie clar, dacă nu se întâmplă ceva anormal în anul care a rămas, Mircia Gutău va câştiga la pas alegerile din anul 2016, fie independent, fie PNL, fie la orice partid. Aşa am spus până duminică seara, când brusc am avut o ezitare, întâlnindu-l pe acest tânăr. Da, este singurul personaj care poate rezista unei confruntări şi nu doar rezista, dar ar putea chiar oferi surpriza într-un dialog cu Gutău.

Adevărul este însă altul din păcate, PSD-ul nu va miza pe el şi aşadar nu are sens să îi pomenim numele aici, mai ales că omul ocupă şi o funcţie extrem de importantă în actualul context şi cu siguranţă i-am face rău.

AP:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *