Exclusiv: Notă la securitate, transmisă de fostul jucător de fotbal, Mihai Persu

Tovarăşe locotenent,

Subtsemnatul Mihai, jucător de folbal l-a Chimia Rîmnicu Vîlcea, ţin să va precizez următuarele fapte grave, reacţionare şi care pot afecta ordinea statală a Republicii Socialiste Romînia.

Aseară am fost dupe meci, întro chermeză cu mai mulţii coechipieri din echipa nostră şi cu tov antrenor. Eu a-m jurat că beau numai frucade şi pepsi dar m-am înhăitat dupe ei şi am trecut şi eu pă bere şi rom. Ce a-m aflat eu este foarte grav:

Bibi, atacantul sa uitat la tv la bulgari, pentru că a spus el, că la romini nu ai c-e să vezi. S-a uitat l-a campionatul de folbal ieuropean unde ia plăcut de Gulit şi de van Basten. Eu am spus că la romini poţi să te uiţi la Cireşari. Ei a rîs de mine şi mi-au spus că nici la femei se vede că nu am fost de tolomac ce sint. Tata lui Bibi a furat dupe şantier ţevi şi sirme ca s-ă prindă bulgarii. Iar Ionică a spus că el prinde şi sirbii ca să vadă filme sexi, cu femei goale. Ei este clar reacţionari şi nu respectă programele de televiziune ale statului nostru. Ionică este fundaş central şi vorbeşte foarte urit cu morti si ranitii. A copiat la teza şi are 4 l-a CSP-eu (Cunoştinţe Social Politice. n.r)

Tovarăşu antrenor nea spus un banc cu tovarăşu şi tovarăşa pe care nu pot săl reproduc pentru că e porcos şi nu lam înţeles şi nici nu a-m putut rîdea la el. Este al treilea banc spus de tovarăşul antrenor cu tovarăşu şi tovarăşa.

Ghiţă are o pereche de blugi noi, Ziko, aduşi prin contrabandă de la sîrbi, de tac-so care este şofer pe tir. Şi a spus că a fost la bagaboante la baraj unde a făcut ceva urît şi nu pot reproduce aici, de jenă. Ghiţă sa apucat de fumat kent de la şop de la Alutus. Pe care î-l ia pe sub mînă. I-a ţinut partea şi Robi care umba cu fata lui tov. prim de la coperativă. Fata lui tov prim nu vrea să se lase ţîţîită am inteles eu că e fată mare şi vrea s-ă se mărite aşa. Iar Robi sa jurat că i-o trage el la chermeza pe care o v-a avea simbata la el, dupe meci. trebuie luate măsuri s-ă nu se petreaca aşa ceva, ar fi reacţionar şi inpotriva partidului.

La sfirşitul chermezii, toată lumea sa bucurat pentru Cămătaru care a plecat să joace în străinătare pe bani frumoşi şi nu a rămas aici. Că sa dus la capitalişti. Toţi şi Bibi, şi Ghiţă şi tovarăşul antrenor care dacă nu-şi rupea piciorul în partida aia cu steliştii ăia a-i lui “bou de Ceuaşescu” avea şi el de gînd să plece. Chiar aşa a spus, cuvînt cu cuvînt.

Eu închei acum nota mea şi sper că dupe ani şi ani sa se aivă în considerare această fidelitate faţă de UTC şi partid şi s-ă am şi io o carieră politică.

Leo

Evident că acesta este un pamflet, dar ne-a plăcut atât de mult ştirea din Jurnalul Vâlcean, încât nu ne-am putut abţine!

de Mihai Ştersu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *