Eugen Tomac: PMP va învinge, în 2014, partidele conduse de Ponta şi Antonescu

Eugen Tomac, preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, la Râmnicu Vâlcea, că partidul pe care îl conduce va învinge, în confruntările electorale din 2014, partidele conduse de Victor Ponta şi Crin Antonescu, PSD şi respectiv PNL.

‘Partidul Mişcarea Populară nu este neapărat un partid nou ci este un alt fel de partid. Ne diferenţiem de celelalte partide prin punctul 9 al platformei noastre care spune clar că PMP îşi va desemna candidaţii pentru orice fel de scrutin prin alegeri preliminare în partide. Astfel, putem spune că, în anul 2014, în confruntările cu partidele lui Victor Ponta şi ale lui Crin Antonescu, PMP va obţine cele mai bune rezultate, avându-l alături pe Traian Băsescu’, a spus Eugen Tomac.

Teodor Baconschi, prezent şi el la Râmnicu Vâlcea, a vorbit despre poetul A.E. Baconschi, tatăl său, absolvent al Colegiului Naţional ‘Alexandru Lahovari’ din Râmnicu Vâlcea.

‘Nu pot vorbi despre Râmnicu Vâlcea decât prin prisma tatălui meu, absolvent al uneia din cele mai bune şcoli din municipiu. De fapt, la Râmnicu Vâlcea, s-au născut foarte multe minţi luminate care au marcat ideologic, ştiinţific, literar foarte multe domenii. E cazul ca, la Râmnicu Vâlcea, popularii şi cei care nu acceptă guvernarea de ageamii ai lui Ponta şi Antonescu, să se reunească în cadrul acestui partid. Se vede foarte clar incompetenţa celor doi lideri, Ponta spune că este sprijinit de Antonescu, iar Antonescu spune că e în opoziţie, sprijinit însă de Ponta’, a afirmat Baconschi.

Cei doi lideri ai PMP au fost prezenţi vineri, la Râmnicu Vâlcea, cu ocazia inaugurării Filialei Judeţene a Partidului Mişcarea Populară, condusă la Vâlcea de inginerul Marian Mirea, fost membru PDL până în vara acestui an. AGERPRES

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *