Elevii care vor să devină electricieni se pot înscrie la Liceul Ferdinand, la scoala profesională

În anul 2020, Distribuţie Energie Oltenia a continuat extinderea geografică a programului educaţional “Ucenic Electrician”, prin parteneriatul cu Liceul Tehnologic Ferdinand I din Râmnicu Vâlcea. Implementarea programului a continuat şi în Piteşti, Târgu Jiu, Alexandria şi Drobeta-Turnu Severin, ceea ce a generat o creştere a numărului de elevi înscrişi, la aproximativ 300 de beneficiari care au început anul şcolar 2020 – 2021 în septembrie 2020. 19 tineri absolvenţi şi-au început cariera alături de noi şi de companiile partenere. Operatorul a dotat cei 300 de elevi şi cadrele didactice cu tablete pentru ca aceştia să poată continua şcoala online;

La absolvirea celor trei ani de scoala profesionala cu profil electric, elevii formati in cadrul programului Ucenic Electrician vor detine cunostinte solide din domeniu, teoretice si practice, pentru integrarea pe piata muncii si pentru angajarea in Distributie Oltenia.

Programul le ofera elevilor oportunitati diverse si specifice domeniului profesional in care isi propune sa aduca o schimbare: cel al generatiei de electricieni din  viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *