Edilul din Roșiile și Consiliul Local prioritizează investițiile pentru ridicarea standardelor de viață a locuitorilor

Primarul Dumitru Constantin și Consiliul Local din Roșiile continuă proeictele de dezvoltarea și definitivare a rețelelor de utilități, urmând ca în foarte scurt timp să existe recepții la mai multe drumuri, branșările la apă și depunerea documentației pentru rețeaua de gaze naturale.

”Dar pentru asta trebuie să avem toate utilitățile puse la punct, căile rutiere să fie modernizate, Roșiile să fie o localitate atractivă. Da, în domeniul agricol sunt câțiva investitori de renume care au aici afaceri și pe care și le dezvoltă, dorim să vină și alți investitori, Noi continuăm să implementăm proiectele noastre care vizează rețeaua de utilități, apă și canalizare, gaze naturale, noi proeicte pentru asfaltări de drumuri”, spune primarul din Roșiile.

În acest an va fi modernizat Căminul Cultural din Roșiile, o investiție derulată prin Compania Națională de Investiții, urmând ca în toamna anului viitor acesta să fie finalizat.

Centrul civic este un alt proeict la care țiine primarul din Roșiile.

”Sunt multe de făcut, este o provocare pentru noi, atât pentru mine ca primar cât și pentru Consiliul Local să facem comuna Roșiile un pol regional aici, în zona Subcarpatică a Vâlcii, mai ales că am devenid un nod rutier zonal, cu legături directe spre Berbești, spre Drăgășani, Râmnic și Bălcești. Asta înseamnă creștere traficului și a tranzitului prin localitate, timpul redus poate fi o facilitate pentru cei care vor să facă afaceri aici dar și pentru cei care au un loc de muncă în aceste orașe dar locuiesc aici”, mai spune Constantin Dumitru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *