Echipajul de bob din Jamaica şi-a pierdut bagajele şi echipamentul în SUA

Echipajul jamaican de bob 2 persoane şi-a pierdut bagajele şi materialul de competiţie în Statele Unite, în timpul călătoriei către Rusia, în vederea participării la Jocurile Olimpice de la Soci, a anunţat miercuri pilotul Winston Watts.
“Vremea a fost prea rea pentru a merge la New York şi am fost nevoiţi să trecem prin Philadelphia. Am zburat întreaga zi de marţi şi, după sosirea noastră aici, am constatat că bagajele noastre au rămas acolo. Nu avem nimic la noi”, a explicat Watts.
“Căşti, ghete, combinezoane, totul este între (aeroportul) JFK şi Soci”, a adăugat boberul jamaican.
Pilotul a precizat, însă, că echipajul va participa joi la antrenamentul de pe pista Centrului sportiv de la Sanki, chiar dacă jamaicanii vor fi nevoiţi să împrumute echipament de la alte echipe.
“Caut căşti şi celelalte lucruri aproape peste tot. Ne vom prezenta mâine, garantez asta. Am reperat pista şi am memorat virajele astăzi (miercuri), însă când eşti în bob ai o senzaţie complet diferită”, a mai spus Winston Watts, participant la Jocurile Olimpice din 1994, 1998 şi 2002.
Echipa jamaicană, care s-a antrenat în Statele Unite, urmează să participe la proba de bob 2 persoane pe 16 şi 17 februarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *