Echipa Nicolae Voicescu, confirmată cu un scor uriaș la alegerile din septembrie continua proiectele de modernizare a Fârtățeștiului

Fârtăţeşti este o poveste a dealurilor unite prin biserici, a caselor unite prin Mâna Maicii Domnului, a satelor unite prin păduri. A celor mai fascinante poveşti din sudul de Vâlcea, unde legendele spun că s-au născut miturile celor trei păduri – de aur, de argint şi de aramă. Cele trei păduri ale toamnei care doar acum pot fi admirate în esenţa lor, în pastelul lor, în suflul divin…

Vorbim de cea mai întinsă comună din Vâlcea, una care include nu mai puțin de 20 de sate, o comună unde fără o administrație competentă, una cu experiență, localitatea nu ar reuși să fie una care să atragă investiții, De aceea echipa care a condus destinele acestei comune, echipa Nicolae Voicescu a câștigat cu un scor uriaș alegerile din septembrie.

O echipă care imediat de a doua zi s-a apucat de treabă.

”Nu e timp de șampanii. Era firesc scorul din alegeri. Aici se muncește, pentru că noi suntem angajații comunității iar comunitatea nu așteaptă chefuri și sărbătoriri. Comunitatea ne-a dat un vot de încredere pentru ce am făcut și ce urmează. la această dată avem lucrări în satul Cățetu, pe DJ 676 A. Acolo se construiesc ziduri de sprijin si rigole pentru prevenirea inundatiilor si alunecarilor de teren Multumim pe aceasta cale domnului Valimareanu Nicolae pentru implicare. Mai trebuie menționat că în urma aprobării de către Guvernul României a obiectivelor de investiții în comuna Fârtățești, s-au scos la licitație următoarele lucrari: 1 Extinderea, modernizarea și dotarea căminului din satul Giulești; 2 Construirea unei săli de sport in satul Rusanesti”, spune primarul Nicolae Vociescu.

Tot el mai adaugă faptul că au început lucrările la amenajarea terenului destinat tenisului de camp si tenisului cu piciorul in satul Giulesti, lângă Centru Multifunctional de Servicii Sociale.

”Se continuă lucrările la toaletele publice , la centrala termică și la camera de depozitare pentru alimente la mănăstirea Sf.Nicolae, din satul Fârtățești. A început livrarea utilajelor si echipamentelor pentru cele două platforme de gunoi de grajd din comuna Fârtățești. Urmeaza sa mai vina doua tractoare, doua remorci, doua masini de împrastiat balegar si o vidanje, toate noi noute!.Cinste echipei de implementare si consilierilor locali fiindca au aprobat proiectul. Au început lucrările de reabilitare și de modernizare la dispensarul uman din satul Fârtățești. In satul Cățetu se monteaza aparatura necesara transferării energiei electrice din Parcul Fotovoltaic în Sistemul Energetic National.

Tot Guvernul României a aprobat pentru comuna Fârtățești următoarele obiective : 1 Construirea unui podeț in satul Gârnicet; 2 Asfaltarea si modernizarea drumului comunal DC 81 Fârtățești-Valea Ursului- Dozesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *