Echipa liberală de la Roşiile va implementa proiecte de 4 milioane de euro, în următorii 4 ani

Chiar dacă Doru Diaconu nu va mai candida pentru un nou mandat, actualul viceprimar Constantin Dumitru este decis să menţină direcţiile de dezvoltare ale localităţii vâlcene, urmând ca pe viitorul proiecte de 4 milioane de euro să fie implementante în comuna Roşiile.

„Sunt covins că ritmul de dezvoltare al localităţii se va menţine susţinut în următorul mandat. Ceea ce am reuşit până în prezent, apă şi canalizare, asfaltarea unor drumuri care au scos din noroi satele, atragerea de investitori în agricultură, toate au fost premisele pentru noi alte proiecte. Gazele Naturale, căminul cultural, drumuri noi asfaltate, sunt peste 4 milioane de euro care vor intra în economia comunei noastre”, spune Doru Diaconu.

În ultimii 4 ani, în comuna Roşiile, administraţia a reuşit să transforme această localitate izolată într-un nod rutier. Administraţia Diaconu a reuşit astfel să lege comuna de Grădiştea şi implicit de zona Horezu, a reuşit să lege comuna de Fârtăţeşti şi implicit de zona Drăgăşani.

Administraţia Diaconu a convins Consiliul Judeţean să reabiliteze drumul spre Lăpuşata şi implicit legătura cu Râmnicu Vâlcea. Aşadar după 4 ani de mandat, Doru Diaconu spune că a reuşit să transforme comuna într-unul din cele mai importante noduri rutiere din zona de mijloc a Vâlcii.

Mai mult, acum 4 ani, comuna nu avea nici apă şi nici canalizare, în prezent sunt documentaţii depuse pentru extinderea acestor utilităţi, astfel încât toată comuna să fie acoperită, toţi locuitorii să aibă branşamente la aceste utilităţi

Din punct de vedere economic, Roşiile a devenit capitala cătinei din România, fermieri privaţi au reuşit să dezvolte aici o adevărată industrie în acest domeniu. Sunt discuţii avansate şi despre un combinat de porci în comună.

„Sunt lucruri reale şi sunt convins că domnul Constantin Dumitru va continua aceste proiecte, aceste axe de dezvoltare, oamenii îl cunosc şi ştiu că a fost una din cele mai bune echipe la conducerea primăriei”, conchide Doru Diaconu,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *