După zeci de articole, intervenţii ale preşedintelui CJ, în sfârşit CNAIR Craiova s-a apucat, după 4 luni, de groapa de pe DN 67

Acum 4 luni pe DN 67 a apărut o groapă. Ce-i drept mai tânără decât aia de pe DN 64 de la Olăneşti (aia s-a născut iarna în condiţii de frig). Asta de la Bărbăteşti însă ştia bine locul. Acum 2 ani, o groapă similară a apărut tot de pe Dealul Bărbăteştiului dar cu 50 de metri mai sus.

Gropile au apărut în cinstea Mineriadei din 1999, în amintirea luptei de la Costeşti, pentru că, atunci când cobori dealul, ajungi la Rovinele lui Cozma.

4 luni am urlat noi pe aici, au urlat primarii, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea,  Constantin Rădulescu, şoferii, marţienii, klingonienii, toată suflarea organică a Vâlcii…Dar ţi-ai găsit?

A trebuit să vină Neaga de la Bucureşti şi uite că după un sezon de vară pierdut prin semafoare pe drumul care îi aduce pe gorjeni la Bucureşti, au venit şi lucrătorii de la CNAIR.

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Craiova (DRDP Craiova) intervine pentru remedierea efectelor calamităților pe DN 67, pe raza localității Bărbătești.
Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, prezent la fața locului.
Reamintim că, săptămâna trecută, preşedintele Constantin Rădulescu a solicitat Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) identificarea unor soluții pentru rezolvarea acestei probleme.

“Din informațiile pe care le-am primit de la șeful de lucrare, se vor lua toate măsurile, astfel încât vineri să se toarne straturile succesive de asfalt și circulația să se desfășoare pe ambele sensuri. Aceasta este o veste foarte de bună pentru noi toţi, deoarece se apropie sezonul rece, iar drumul este extrem de circulat.” – Constantin Rădulescu, Președintele Consiliului Județean Vâlcea.

P.S. aşteptăm DN 67B, DN 7D şi autostrada Sibiu – Piteşti. Până atunci nu vom tăcea

Liviu POPESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *