După ce a reușit să cumpere sediul cooperației, Cîrstina vrea să mute acolo sediul primăriei

La Orleşti nu se pleacă, aici se vine. Faptul că din ce în ce mai multi agenţi economici aleg această localitate, este îmbucurtor spune edilul Constantin Cirstina.

Comuna este situată în Toscana României, pe dealurile viticole, la marginea pădurii, într-o frumoasă zonă a judeţului, cu veri răcoroase şi ierni blânde.

“Ne dorim o populatie nouă, tinerii să revină acasă, suntem o gazdă primitoare pentru cei care vor să fugă de oraș. Suntem aproape de DN Râmnicu Vâlcea – Drăgășani, ne dorim investitori serioşi în Orleşti, primăria va fi receptivă la orice plan de afaceri pe care cineva doreşte să le prezinte şi în măsura în care putem să sprijinim, o vom face”, spune primarul Cirstina.

Primăria Orlești va sistematiza și amenaja toate străzile şi trotuarele, astfel încât comuna să fie cea mai atractivă comună din Vâlcea.

Proiectele implementate în ultimii ani de administrația din comuna Orlești au ridicat cu mult standardul, astfel că localitatea se află printre cele mai moderne, curate și elegante. Acum, la Orlești, pe lângă gaze, drumuri asfaltate, apă, canal, iluminat, trotuare, instituții care să asigure comunității toate nevoile, clinică care este în curs de realizare și multe altele, primarul Constantin Cîrstina a depus prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, un rest de 5 kilometri de drumuri care rămăseseră neasfaltate și finalizarea canalizării.

Din fonduri proprii va reabilita Căminul Cultural. Primăria a reușit să cumpere fosta ”Cooperativă”, unde după reabilitare se va muta sediul primăriei.

”Probabil că în locul fostei primării vom încerca să amenajăm un cămin de bătrâni. Evident cu un proiect amplu, cu parc, cu tot ce înseamnă un astfel de centru de zi și de noapte”, mai spune primarul din Orlești.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *