După 30 de ani, centrul Lădeștiului va avea din nou trotuare

Pentru anul viitor, Ion Lixandru, primarul din Lădești, se gândește la realizarea unui centru civic în centrul comunei. După ce se va reabilita fațada sediului primăriei, edilul dorește să construiască trotuare, care să deservească circulația pietonală între toate instituțiile locale.

” În Lădești, de 30 de ani nu mai există trotuare, iar în centrul localității există mute instituții publice și, de aceea, mă gândesc, să avem trotuare, începând de la liceu și până la dispensarul medical, pentru ca oamenii să circule în bune condiții. Localitatea va avea un centru civic elegant, cu iluminat public modern, trotuare, flori și arbuști ornamentali”, a precizat edilul.

Târgul comunal din Lădești va fi modernizat

De curând, în comuna Lădești, s-au finalizat investițiile la terenul de fotbal, precum și asfaltarea a 1,5 kilometri de drum, în satul Lădești. Primarul Ion Lixandru este mulțumit de aceste realizări deoarece terenul este foarte mare, cu gazon natural și era necesar pentru a găzdui evenimente sportive, dar și pentru tineretul din comunitate, iar în satul Popești mai sunt de asfaltat doar 800 de metri. Edilul are în vedere modernizarea târgului comunal, a casei de cultură, dar și asfaltarea a încă10 kilometri de drumuri.

”Acum, după ce am realizat acest stadion, dorim neapărat modrnizarea târgului comunal. Între târg și stadion este o zonă foarte frumoasă pe care vrem să o înfrumusețăm, cu alei, cu iluminat public, cu băncuțe, iar târgul să îl modernizăm după standarde. De asemenea, avem proiecte ce privesc asfaltarea a 10 kilometri de drumuri, precum și modernizarea iluminatului public.”, spune primarul Lixandru.

Claudia POPA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *