Dumitru Lovin (ALDE): ” Ce să-mi dea mie Costi? Să-mi dea M***E?”

Într-o conferinţă de presă colorată, liderul ALDE Vâlcea, Dumitru Lovin, a preferat să folosească un limbaj colorat pentru a prezenta “oferta” în administraţie a liderului PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu.

ALDE Vâlcea se va lupta până în pânzele albe pentru ca Adrian Buşu să fie desemnat preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea, chiar cu riscul organizării de noi alegeri, spune Dumitru Lovin.

Acesta adaugă faptul că ALDE a pornit la drum de la zero în această campanie electorală, în pamperşi, şi a obţinut rezultate remarcabile la scrutinul din 5 iunie.

În ceea ce priveşte stadiul negocierilor cu PSD, unde s-a reamintit că, în urma unui protocol naţional, ALDE ar urma să primească funcţia de vicepreşedinte al CJ în judeţele conduse de PSD, Lovin a răspuns sec şi licenţions: “Ce să-mi dea, domnule, mie, Costi? Să-mi dea M…?”

Date fiind aceste “tandreţuri” dintre ALDE şi PSD, devine din ce în ce mai greu de constituit o alianţă între cele două formaţiuni politice la Vâlcea.

O variantă de luat în calcul, care, poate, părea greu de crezut  în urmă cu câteva zile (dar care, în aceste condiţii,  ar fi singulară la nivel naţional), ar fi, la Vâlcea, o alianţă PSD-PNL.

Rămâne de văzut ce va urma, cert este că prăpastia organică dintre ALDE şi PSD este greu de surmontat. Chiar dacă Bucureştiul va reuşi, prin absurd, să-i oblige să stea la aceeaşi masă, cuţitele vor fi întotdeauna  la vedere.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *