Dumitru Lovin alături de comunitatea din Runcu, la 515 ani de la prima atestare a localităţii

Deputatul Lovin şi ALDE, alături de comunitatea din Runcu, la 515 ani de la prima atestare documentară a localităţii

Deputatul Dumitru Lovin, preşedintele ALDE Vâlcea, i-a făcut o surpriză deosebită colegului său, primarul Vasile Stoica, participând, duminică, la ziua comunei Runcu, sărbătoare prilejuită de împlinirea a 515 ani de la prima atestare documentară a acestei aşezări.

Şi de această dată, deputatul Dumitru Lovin a avut alături foarte mulţi colegi, printre care s-au numărat fostul prefect Remus Grigorescu – liderul liberalilor şi democraţilor din Râmnic, secretarul executiv Gheorghe Guţui, Adrian Mitrache – viceprimarul de la Goleşti, Monica Alice Şarpe – şefa organizaţiei judeţene de femei, Mihai Niţescu, de la Ocnele Mari, Cristian Boroga şi, nu în ultimul rând, Alina Urucu – preşedinta tinerilor ALDE din Vâlcea. Reprezentanţii ALDE au arătat şi la acest eveniment că formează o echipă unită, din ce în ce mai puternică, o echipă care învaţă foarte repede să se apropie de comunităţile locale.

Atmosfera de la Runcu a fost una deosebit de plăcută şi datorită surprizelor pregătite de primarul ALDE Vasile Stoica. Pe scenă, au urcat ansamblurile „Runceanca” şi „Topologul”, Maria Mădălina Lupu, orchestra „Rapsodia vâlceană”, trupa Ane Mary, Romică Preda, Alin Pavelescu, Luminiţa Tănase, Cristina Udrea, Cătălina Anton, Mioara Raica, Rodica Nicolescu şi Corin Dobrinescu. De asemenea, au fost premiate cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie, s-a dansat, s-a cântat şi toată lumea simţit bine.

Foarte ataşat de comunitatea din Runcu şi de primarul Vasile Stoica, deputatul Dumitru Lovin a apreciat realizările din ultimul an ale administraţiei publice locale şi a afirmat că va continua să susţină toate eforturile acesteia de a dezvolta infrastructura locală.

„După un an, rezultatele se văd deja. DJ 703F, în zona Valea Babei, se modernizează pe o lungime de un kilometru. Este o investiţie care, aşa cum spunea şi colegul nostru, Adrian Buşu – vicepreşedintele ALDE al Consiliului Judeţean, va continua. Este extrem de important pentru comunitatea din Runcu, pentru toată Vâlcea, să ne apropiem prin cât mai multe puncte rutiere de viitoarea autostradă Sibiu – Piteşti. De asemenea, vă reamintesc faptul că, de curând, pe Ordonanţa 28, guvernarea din care facem parte şi noi a alocat în jur de 45,33 miliarde de lei vechi pentru modernizarea DC119 Valea Babei – Urluieşti. Sunt doar câţiva paşi, dar vom continua şi, alături de domnul primar Vasile Stoica, trebuie să punem umărul la dezvoltarea acestei zone, care, în opinia noastră, nu este doar foarte frumoasă, ci are şi un potenţial incredibil, ce trebuie valorificat”, a declarat parlamentarul vâlcean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *