Drumuri și remedierea alunecărilor de teren din Milcoiu, sunt prioritățile primarului Mușat

În comuna Milcoiu, în acest an s-au finalizat lucrările pentru 5,7 kilometri de rețea de canalizare  și a fost realizată stația de epurare, iar acum cetățenii comunei se pot racorda la rețea în bune condiții.

Primarul Daniel Mușat, edil care a câștigat alegerile în septembrie, pentru un nou mandat, a licitat și restul de drumuri pentru a fi modernizate, precum și execuția a 3 podețe.

În această vară a fost licitață modernizarea restului de străzi care sunt neasfaltate, 3 podețe . Mai avem o documentație întocmită pentru a o depune la Compania Națională de Investiții privind o consolidare pe pârâului Șașca Mare, în Comanca și o consolidăre de versanți în satul Căzănești.”, spune edilul.

Așadar, în scurt timp vor demara lucrările de modernizare a trei km de drumuri în Căzăneşti-Vale, Ciuteşti și Izbăşeşti.

Primarul Daniel Muşat mai are în lucru şi alte proiecte, dar prioritatea o reprezintă remedierea alunecărilor de teren.

“Avem mai multe locaţii unde alunecările de teren au făcut ravagii. Este o localitatea aşezată din păcate pe un sol foarte nisipos, sunt multe sate unde drumurile sunt dificil de executat, pentru că aici, avem în costuri stabilzarea solului. Sunt foarte multe ape subterane, inflitraţii. Dar la ultima alocare de fonduri, guvernul Orban ne.-a avut în vedere”, spune primarul Daniel Muşat.

Vorbim de suma de aproximativ 21 miliarde lei vechi pentru lucrări de consolidare şi punere în siguranţă a platformei drumului de interes local Şuricaru, punctul la Iordăchioiu Găvănel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *