Drumuri noi, canalizare, școli moderne așa se traduce un nou mandat pentru Ștefan Verdeș, la Primăria Livezi

Liveziul este o aşezare domnească o vatra burgheziei româneşti, locul fără de care România modernă nu avea să existe. Fără Pia Pleşoienilor nu erau Brătienii, nu era monarhia noastră modernă, nu erau premierii care au pus destinul pe harta Europei.

Aici parcă s-au revărsat toate comorile de suflet românesc, patru conace, biserici de lemn, case care sprijină colinele dinspre Gorj, apele Olteţului creează cel mai frumos tandem al vieţii şi destinului. În Livezi, timpul României are cursul său.

Localitatea se află pe firul Oltețului, gard în gard cu Gorjul, legând Oltenia de pe Jii cu Oltenia vâlceană. De altfel între cele două județe urmează cât de curând să fei finalizat un drum de legătură.

Vorbin în cifre, nu mai puţin de 500 de miliarde de lei vechi, sume care niciodată nu au fost atrase în această localitate, au fost semnate pentru proiecte care efectiv vor moderniza Liveziul şi vor recupera  handicapul faţă de celelalte comune vâlcene

Poate și de aceea echipa lui Ștefan Verdeș a fost validată pentru încă un mandat la conducerea Primăriei Livezi.

Prioritățile administrației publice locale din comuna Livezi sunt alimentarea cu apă, canalizarea și asfaltarea drumurilor comunale. Stefan Verdeș, primarul localității, își dorește ca în acest mandatul să termine toate obiectivele pe care și le-a propus astfel încât, comunitatea din Livezi să beneficieze de apă curentă, canalizare și drumuri asfaltate.

„Vorbim de 10 km de drumuri de interes local, drumuri care sunt practic imposibil de folosit când plouă. Oameni izolaţi, oameni la care nu putea ajunge ambulanţa, oameni care din păcate şi decedaţii şi-i duceau în braţe. Aceşti oameni au fost ignoraţi ani buni”, spune edilul din Livezi.

În perioada următoare, toate aceste proeicte urmează să fie finalizate, vorbim de , investiţii care vor moderniza aaceastă comună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *