Drumuri europene în comuna vâlceană Stoenești

Lucrările demarate de Consiliul Judțeean pentru protejarea platformei DJ 646 A, pe raza comunei Stoenești, au ajuns la final.

Pe sectorul de drum situat între drumul național (DN 67) și sediul primăriei, drumarii vâlceni au realizat șanțuri de pământ și betonate, dar și căi de acces către gospodării.
Anul acesta, la Stoenești, au mai fost realizate lucrări de punere în siguranță și a podului situat la km 5+300 pe DJ 646 A, dar și lucrări de consolidare a drumului județean 651, prin amenajarea unui zid de sprijin.

Cu cele 14,5 milioane de lei anunțăm locuitorii va absolut toate drumurile din Stoenești vor fi reabilitate. Asta a fost de fapt proiectul meu de când am ajuns la primărie, atunci când doar 10 procente din drumuri aveau asfalt. Astfel am reușit să atragem aici nu mai puțin de 20 de milioane de euro care au însemnat atât fonduri guvernamentale și fonduri europene pentru a asfaltat toate drumurile, apă și canalizare, scoli, sa facem din Stoenești una din cele mai civilizate și moderne comune din Oltenia de sub Munte”, susține Dumbravă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *