Drumul Naţional 65C Horezu – Craiova, reabilitat pe 15 km între Lădeşti şi Bălceşti

O supriză plăcută pot spune că am avut astăzi în zona de sud a judeţului, când am dat peste asfalt nou, pe unul dintre drumurile naţionale, pe care în veci nu îl credeam prioritar pentru CNAIR.

E drept că acest drum, DN 65C, leagă Horezu de Craiova, dar nu este cea mai scurtă legătură între cele două oraşe, în schimb este foarte util pentru tranzitarea pasului Cotoşmanu şi legătura acestor comune din  partea mediană şi sud-estică a judeţului, fie cu Horezu fie spre direcţia Râmnicu Vâlcea.

În fine, am numărat azi peste 10 km de drum naţional reabilitat (nu plombele clasice), pe raza oraşului Bălceşti, a comunelor Valea Mare, Fârtăţeşti şi Lădeşti.

Bravo. Sper că această lucrare va continua şi un drum vechi, uzat, degradat va arăta în viitorul apropiat, aşa cum se cuvine statutului de drum naţional

În rest, am mai remarcat că se lucrează din plin la DJ Roeşti – Diculeşti şi, deşi vremea însemna o ploaie torenţială, echipele de muncitori erau la treabă. Reamintim că este drum judeţean care traversează Roeşti – Lădeşti – Stăneşti – Măciuca – Valea Mare şi Diculeşti, drum de aproximativ 30 de km, finanţat integral prin PNDL 2.

Aşadar, felicitări constructorilor de drumuri, atât judeţene cât şi naţionale, care azi pe o ploaie torenţială, erau la muncă.

Liviu POPESCU

One comment

  • Laur

    Bătaie de joc și bani aruncați pe apa sâmbetei. Dezastru mergi cu mașina ca aproape ca pe câmp! Nu controlează nimeni reabilitarea!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *