Drama vâlceană a celor trei adolescente abuzate de… propriul tată

Lala. Îi vom spune aşa, pentru a proteja identitatea şi intimitatea fetei de 17 ani, dintr-o localitate montană din nordul judeţului Vâlcea. Drama acestei adolescente este una desprinsă parcă din filmele cu psihopaţi, cele care pot fi urmărite târziu în noapte. Detaliile acestei istorii pe care o vom scrie aici sperăm că vor fi citite de poliţia din judeţ, care va lua măsuri. Le stăm la dispoziţie cu informaţiile despre caz.

Lala are 17 ani şi mai are două surori, mai mari. Lala însă are un handicap din naştere, un handicap locomotor, şi uşoare probleme psihice. Lala a fost internată în repetate rânduri. Dar nu doar pentru că este bolnavă, ci pentru a scăpa de furia unui monstru. Monstrul biped care o terorizează pe Lala este nimeni altul decât… tatăl ei biologic.

Drama familiei a început acum 10 ani, când monstrul a siluit-o pe fiica sa cea mare, propria fiică. Aceasta, ajunsă la vârsta adolescenţei, a încăput pe mâinile brutei bipede şi a trebuit să suporte ani buni abuzul sexual al tatălui. Într-un final, fata a reuşit să fugă de acasă şi să nu mai dea niciun semn de viaţă.  Mama cunoştea acest aspect, dar, cică, „ce să facă? Fără venituri, cu trei fete, din care cea mică cu dizabilităţi…”

A urmat cea de-a doua fiică. Aceasta a reuşit să se lupte cu monstrul şi să fugă pe la rude. De acolo, venea acasă doar când acesta se potolea. La o nouă tentativă, fata şi-a luat inima în dinţi şi a fugit şi ea în lumea mare.

A sosit rândul Lalei. Din păcate, pentru ea, fuga nu era o alternativă, dat fiind faptul că este imobilizată de la naştere. La vârsta de 16 ani, a fost atacată. A reuşit, cu ajutorul vecinilor, să fie salvată şi apoi trimisă prin spitale, tocmai să nu fie acasă. Dar cât putea sta şi în spitale?! Pensia de handicap îi este luată de acelaşi monstru, de cum ajunge.

Ultima tentativă de viol s-a consumat anul trecut în decembrie. A venit poliţia şi, cu sprijinul autorităţilor, monstrul a primit interdicţia de a se apropia de mamă şi de biata adolescentă. Dar ce interdicţie poate fi respectată când cei trei locuiesc în aceeaşi gospodărie, în aceeaşi amărâtă de casă?

Această tragedie se petrece în judeţul Vâlcea, în anul 2016, într-o familie de români. Într-un prezent în care sărim ca arşi pentru copiii din Norvegia, iar, lângă noi, trei destine de adolescenţi au fost marcate de un monstru biped, care, potrivit anatomiei, este tată biologic.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *