Dragnea spune că niciun drum nu se va închide fără să-şi dea personal acordul

Vicepremierul Liviu Dragnea le-a cerut reprezentanţilor Companiei Naţionale de Drumuri (CNADNR) şi Poliţiei Rutiere să nu decidă miercuri închiderea vreunui drum naţional fără acordul său.
“Vreau să transmit colegilor de la CNADNR şi de la Poliţia Rutieră că nu veţi lua nicio decizie de închidere a vreunui drum fără acordul meu, absolut nicio decizie. Folosiţi mâine mult mai mult traficul controlat, faceţi cât mai multe convoaie astfel încât să reuşim să închidem cât mai puţine drumuri naţionale. Numai în situaţia în care este foarte clar şi va fi evident că este imposibil să asigurăm siguranţa circulaţiei numai atunci vom lua această decizie”, a afirmat Liviu Dragnea în cadrul şedinţei Comandamentului de iarnă desfăşurat marţi seară la Palatul Victoria.
Vicepremierul a făcut din nou apel la populaţie “să ţină cont de condiţiile meteo şi să nu plece la drum decât dacă este foarte foarte necesar şi doar după ce se informează foarte bine despre starea drumurilor pe care vor să le folosească”.
În ceea ce priveşte căile ferate, Liviu Dragnea a anunţat că nu mai sunt linii închise ci doar “câteva trenuri suspendate “.
“Sunt anumite linii de cale ferată pe care se circulă cu restricţii de viteză şi se acţionează în continuare pentru a se degaja şi ultimele cantităţi de zăpadă care mai sunt acolo cu pluguri şi cu celelalte utilaje”, a afirmat Dragnea.
Acesta a făcut un apel către autorităţi să încerce în noapte de marţi spre miercuri-  “până când începe viscolul mâine” – să rebranşeze la energie electrică acele localităţi care nu au curent electric.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *