Dragnea nemultumit de prefectul de Buzău

Vicepremierul Liviu Dragnea a acuzat marţi, cu ocazia vizitei două localităţi izolate din judeţul Buzău – Vadu Paşii şi Scurteşti, ”lipsa de implicare” a unor factori de decizie la nivel local, el susţinând că va lua ”măsuri serioase”.
El a spus că principala problemă în perioada imediat următoare pentru care s-au anunţat din nou ninsori o reprezintă ”pâinea şi alimentele”, la care se adaugă ”energia electrică”.
Vicepremierul a acuzat lipsa de implicare a primarului comunei Vadu Paşii care a trimis ”militarii acasă în vreme ce nămeţii ajung până la streaşină”.
”Am intrat în câteva curţi cu zăpada până la streaşină, într-una din ele un bătrân nu a ieşit de două zile din casă”, a mai spus vicepremierul Dragnea.
Acesta s-a referit şi la activitatea prefectului judeţului Buzău, Gabriel Baltă căruia i-a cerut ”să lucreze aşa cum trebuie” , ”să nu mai fie emotiv şi să fie aplicat în condiţiile în care deţine comanda unică”.
”Credeam că prefectul are doar de o problemă de comunicare cu presa, dar îi cer în al 12-lea ceas să fie ferm şi foarte clar în decizii”, a mai spus Liviu Dragnea.
Acesta i-a amintit prefectului că în comuna Vâlcelele  40 de familii sunt izolate, iar un saivan de animale s-a prăbuşit, lucruri pe care nu le cunoştea.
”Nu vreau să fac din prefect inamicul numărul 1, dar nu ar fi fost aceste comune izolate astăzi sau ne-ar fi trebuit mai puţin timp să ajungem la ele până când vine viscolul mine dimineaţă, dacă de ieri s-ar fi acţiona”, a mai spus vicepremierul Liviu Dragnea. AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *